Sex jelenů a lišek. Jaký je rozdíl oproti paroháčům?

Zobrazení: 605
otevřený vztah

Existuje fetiš, která se týká záliby sledování vašeho partnera s někým jiným. Cuckolding, neboli paroháčství, je dokonce jedním z nejoblíbenějších výrazů, které se používají pro vyhledávání na internetu. Nicméně je zde další sexuální šílenství, které se začalo označovat jako „jeleni a lišky“, a které také zahrnuje sledování vašeho partnera při sexu si jinou osobou. Obecně řečeno, protože je to takhle ve většině případů, je to partnerka, která má sex s jinými muži.

V čem se to tedy liší?

Předně, v paroháčství je paroháč ponižován. Často si partnerka najde mladšího atraktivnějšího milence (nazýván též Bull – Býk) s o dost větším penisem, který je často srovnáván s paroháčovým penisem a je zde poukazováno, jak je paroháčův penis nedostatečný.

Paroháč se nechce zapojit. Paroháč se může zapojit do předehry, nebo je „donucený“ dát druhému orální uspokojení, ale není mu umožněno proniknout do ženy. To by většině paroháčům zničilo fantazii.

V případě jelenů a lišek nejde o stejný prvek ponižování. Muž (jelen), který by v případě cuckoldingu byl paroháčem, si místo toho užívá sledování své druhé polovičky (lišky), jak je sexuálně uspokojována od jiných mužů, než aby byl z tohoto aktu vyloučen.

Ona (pohlaví mohou být obrácená, ale není to tak časté) si užívá, že je při tom sledována.

Také jelen a liška nevylučují, aby se na tom podílel muž. Stejně jako, že místo pouhého pozorování, se může nakonec připojit ke své partnerce a jinému muži, místo, aby seděl někde v koutě.

Páry, které praktikují tuto fantazii o jelenech a liškách, však nejsou automaticky polyamorní, nebo nemají otevřený vztah. Jeleni a lišky mají často tento sex pouze v předem domluvených situacích, po vyjasnění si hranic a za přítomnosti obou.

Spousta jelenů a lišek by proto považovala za podvádění, kdyby jejich partner měl sex s někým jiným, aniž by si to předem odsouhlasili.

Je tedy důležité komunikovat se svým partnerem, pokud máte tyto představy a rádi byste je praktikovali v reálu. Je nutné si stanovit jasné hranice.

Pamatujte také, že ať už máte v plánu mít sex s někým jiným, nikdy k tomu nejste povinni a neměli byste se k tomu cítit být nuceni.

Máte právo změnit názor na poslední chvíli, v poslední vteřině, nebo i během průběhu.

Zobrazení: 605
4 2 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments