Swingers 02

swingers
This entry is part 2 of 2 in the series Swingers

Martina seděla na gauči a nevěřícně sledovala dění před sebou na druhé straně místnosti. Vedle ní mlčky seděl Petr a jak si všimla, když sledovala Tomáše odcházejícího do sauny, díval se do země.
Jana začala zase hekat nahlas, jako nějaká siréna.
„To dělá pořád. Ve skutečnosti to jen hraje,“ zamumlal potichu, a tak se na něj podívala.
„To je mi jasné. Jen to ale ničí tu atmosféru.“
Bylo na něm vidět, že s ní souhlasí. Odvrátil zrak od šukající skupiny a podíval se na ní.

„Musím říci, že jsi moc hezká holka. Pohled na tebe byl vzrušující.“
Martina se začervenala a trochu sklopila oči. Přeci jenom, pro ni to byl poměrně pěkný a přitažlivý muž a od těch není zvykla lichotky dostávat.
„Ale ne, jsem normální,“ špitla a postřehla, jak si k ní přisedl blíž, aby jí dal ruku na stehno.
„Co kdybychom si zašli, jen my dva, někam bokem?“ navrhl a ona na něj trochu zděšeně pohlédla.

Byla sice dost vzrušená, to ano, ale zase na druhou stranu… Podívala se směrem, kterým odešel Tomáš.
„Nebo tvému by se to nelíbilo? Já myslel, že by proti nebyl,“ pokračoval ve svém snažení.
„Ale jo, on by si asi ten pohled užil. Asi by mu to nevadilo, když mu nevadila moje nevěra na dovolené,“ vyhrkla ze sebe Martina víc informací, než chtěla.
Rázem byl natěsno u ní a cítila jeho dech na krku. Chloupky se jí ježily pod návalem vzrušení. Zároveň jeho ruka zajela mezi její nohy, které měla lehce od sebe, a sunula se po stehně výš ke kalhotkám, kde hned prsty začal tlačit na to správné místo. Dech se jí zrychlil.

„Jsem tak nadržený, že by mi to určitě dlouho netrvalo a jak cítím, tak i ty,“ zašeptal jí do ucha a měl pravdu.
Její vzrušení stoupalo neuvěřitelně rychle. Otočila k němu hlavu a zahleděli si do očí. Viděl v nich směs vzrušení, zmatku, bázlivosti.

„Když já nevím. Zase tam bude hodně čumilů,“ sdělila svou obavu a cítila, jak prst zajel pod lem kalhotek a pozvolna vnikl kousek do kundičky. I to stačilo, aby zasténala. Přitom se ale rozhlížela kolem, aby zjistila, kdo vše její nemravné počínání sleduje.
Nepostřehla tak, že Petr sesedl z gauče a klekl si před ní. Zjistila to, až když jí dal rukama nohy víc od sebe, aby mezi ně vsunul hlavu a zkušeně se přisál na kundičku, kterou po odsunutí lemu kalhotek obnažil.

Vyjekla rozkoší, která vystřelila do celého těla, když jazyk zakmital po naběhlém poštěváčku a zároveň jeden prstík zajel hlouběji do vlhké dírky. I přestože začala přivírat oči, všimla si pár otočivších se chlapů a dva, nebo tři došli k nim a přitom si honili svá tvrdá péra.

Petr druhou rukou ze sebe sundal ručník, který měl omotaný kolem pasu. Pod ním už byl nahý a tvrdý úd se žaludem lehce dotýkal země. Byl vzrušený už jen z představy, že zajede do téhle voňavé sladké kundičky, která podle toho, jak se stahovala kolem prstu, je i krásně úzká. Cítil, jak se Martina klepe pod vlnami rozkoše, kterou jí způsoboval a rozhodl se využít její uvolněnosti.
Ještě chvíli prstem hladil stěny kundy, zatímco ho zasouval tak hluboko co to jen šlo a zase jej vytahoval na samý okraj. Chvíli cucal poštěváček v puse a pak po něm rychle kmital špičkou jazyka. Následně prst vyndal a uchopil rukama kalhotky, aby je zkusil z Martiny stáhnout. Kupodivu nadzvedla zadeček a neměl s tím tedy žádné problémy. Kalhotky zůstaly ležet na zemi. Opět se přisál na kundičku a pozoroval, jak krásně teče. Mohl tak do ní zasunout znovu prst a poté i druhý. Byla už pěkně uvolněná.
Vnímal ale i to, že dva muži, kteří stáli vedle nich a sledovali je, se mu pokusili pomoci ji vysvléknout. Měla na sobě korzet a oni chtěli vidět její prsa.

Martina nevěděla, jak se má zachovat. To vzrušení bylo čím dál větší. Ale když jí jeden z mužů zajel rukou na záda a začal rozepínat korzet, tak se na chvíli ozval její rozum.
„Ne!“ řekla rázně a všichni, včetně Petra, se na ni podívali. Ona se podívala jen na Petra.
„Pojď někam jinam,“ řekla nakonec, a tak se zvedli a odešli z hlavní místnosti.
Oba rovnou zamířili do místnosti, kde si před několika desítkami minut užívali společnou čtyřku.

Cítili, že za nimi jdou i nadržení muži. Když do místnosti vlezli, zavřel Petr vrátka a sledoval, jak si Martina sundává korzet, který položila na zem.
Jak to udělala ihned ji objal, začal líbat a společně takto ulehli a jejich nahá těla se začala o sebe třít. Nevnímali tak, jak se tři muži nahrnuli k vrátkům a nakukujíce do prostoru místnosti přitom zároveň nadrženě honili.

Nakonec se oba přesunuli do klasické pozice. Martina ležela na zádech, nohy od sebe, a Petr se s tvrdým údem třel o nadrženou kundičku. Chtěla ho mít v sobě. Tu dlouhou silnou kládu.
Přestali se líbat a pohlédli opět na sebe. Petr uchopil ohon do ruky a nasměroval ho žaludem na okraj kundy. Jakmile ucítil, jak do ní žalud proniká, pustil ho, uchopil Martinu za bok a přirazil. Zajel do ní hladce, skoro až po koule.

Jeden krásný plynulý průtah způsobil, že se Martina rozklepala, vyjekla a obrátila oči v sloup. Cítil, jak se jí kundička stahuje a byl spokojen a zároveň udiven, že má tak krásný a rychlý orgasmus. Když se opět trochu uvolnila, začal přirážet.

„Jsi úžasná Martinko,“ hekal jí do ouška a pak i začal líbat. Nebránila se. Byla uvolněná, plná rozkoše, kterou jí orgasmus způsobil a ten tlustý pták v ní tak krásně klouzal, roztahoval ji a znovu způsoboval takovou rozkoš. Už jí bylo i jedno, že na ní koukají ti chlapi a honí si přitom péro. Naopak ji to svým způsobem začalo vzrušovat. Trochu doufala, že tam někde mezi nimi je i Tomáš. Určitě už musel vylézat ze sauny a všimnout si, že není na gauči. Určitě ji šel hledat a určitě ji najde. Zase vše určitě potají sleduje a honí si ptáčka. Ano, teď je to ptáček. Normálně jí stačí, ale to, co má teď v sobě, to je něco zcela jiného. A pokud doposud říkala, že velikost nehraje roli, lhala akorát jemu a vlastně i sobě.
„Máš úžasnýho čuráka,“ zasténala a pokoušela se přirážet proti Petrovým pohybům.

A tohle už Tomáš viděl i slyšel. Stál u stěny, neboť prostor u vrátek byl obsazený. Koukal do jedné díry a viděl, jak Petr protahuje Martině kundičku a jak mu ona chválí jeho péro. Byl vzrušený a sám si ho honil. Byl odhodlaný se hezky dívat až do úplného finále.
Poznal, že Martina je uvolněná a užívá si to a nechtěl to kazit tím, že by se chtěl třeba přidat. Bál se toho, že by to kouzlo, které je kolem jeho partnerky, zlomil.

„Ach Bože, si tak těsná,“ zaslechl hekání Petra, který zvolnil v přírazech. Bylo mu jasné, že jeho větší tvrdý ohon musel být v těsném sevření Martininy kundičky a že se rychle blížil k vyvrcholení. I ten jeho pták však způsoboval, že Martina víc a víc sténala a kroutila své štíhlé nahé tělo tak, jak to dělá, když se jí to moc líbí.

Na druhé straně stěny na tom byl podobně i Tomáš. Koukal dírou do místnosti, sledoval Petrovo důkladné protahování kundičky jeho holky a jak se oba blíží k vyvrcholení.
Nevěděl jistě, jestli má Petr kondom, ale tušil, že s největší pravděpodobností ne. Přesněji… přál si to. Hodně ho vzrušovala představa, že do nechráněné kundičky bude zase proudit něčí horké semeno.
Opět si vybavil to, co se stalo na dovolené. Jeho vzrušení, které zvyšoval rychlými pohyby ruky, se blížilo ke stejnému vrcholu, jako těch dvou.

„Jo jo, už budu… jeee Božeeee, anooo, pořádněěě aaanoo, prosííím,“ sténala hlasitěji Martina a hladila svého milence po zádech a když se začali vášnivě líbat, vjížděla prsty do vlasů.

První se udělala Martina. Zatmělo se jí před očima a pocítila, jak se jí tělo třese v návalu neskonalé rozkoše. Cítila, jak se jí kundička stahuje kolem tvrdého ohonu, jenž v ní krásně jezdil, až se najednou zastavil. Uslyšela Petrovo zahekání a pak hluboko v sobě pocítila známé škubání.

V tu chvíli vybuchla bomba rozkoše v Petrovi. Projela celým jeho tělem a začala se mohutně uvolňovat ze špičky naběhlého žaludu. Hustá mrdka cákala až na dno stahující se kundičky a v ten samý okamžik začal na podlahu stříkat semeno i Tomáš. Opřen hlavou o zeď, rychlými záškuby ruky ze sebe ždímal to, co se mu nahromadilo v koulích.

„Bože, ne… ne… ach ne,“ ozvala se po chvíli Martina, která si uvědomila, co se stalo.
„Děje se něco?“ zeptal se Petr a poplašeně se zvedl.
Měl krásný výhled na roztažené nohy své milenky i na to, jak z rozevřené dírky začíná vytékat hustá mrdka. Tedy jen na okamžik, než ji zakryla Martinina ruka.
„Ale nic… vlastně nic,“ pravila tiše a lehce naštvaně.

Vzala si korzet, otevřela vrátka a vylezla ven kolem zbylých dvou nadržených chlapů, kteří se ji ještě pokoušeli nějak dotknout.
Ihned šla do sprchy. Ani si nevšimla klečícího Tomáše, který ji sledoval a tušil, proč se tak zachovala.
Za chvíli jejím směrem následoval i Petr. Tomáš se zvedl a rozhodl se vrátit zpět do hlavní místnosti a dělat jako by nic.

Petr Martinu našel ve sprše. V klidu vlezl do stejné sprchové kóje a hned jí začal hladit záda. Cukla sebou překvapením, ale když viděla o koho se jedná, trochu se uklidnila.
„Všechno v pořádku?“ zeptal se znovu. Tušil, proč se jí tak najednou změnila nálada.
„Ale jo,“ hlesla a nechala ho, aby jí ohmatával zezadu prsa a na zadek se jí začal tlačit tvrdnoucí úd.
„Ty toho ještě nemáš dost?“ podivila se a otočila se čelem k němu.
„Tvá kunda je úžasná,“ hlesl nadrženě, začal Martinu líbat a ona se nechala.

Pomalu ji opřel o dlážděnou stěnu kóje a nadrženě přitom dál líbal její ústa. Jazykem se snažil šermovat s jejím a přitom rukou ohmatával pevná prsa a hladil ji po pasu a zadečku. Nakonec jí zvedl jednu nohu ke svému pasu a dostal se tak ptákem na kundičku, do které před chvíli stříkal dávku semene. Bez problému do ní zase zajel.

Series Navigation<< Swingers 01
3.8 6 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments