Chorvatsko 02

chorvatsko
This entry is part 2 of 2 in the series Chorvatsko

Po zážitku z prvního dne jsme dospávali i přes den až mě vzbudil zvon od kostela. Bylo právě poledne a Ingrid vedle mě neležela. Přišla cca za 10min a že se omlouvá, ale nějak usnula u zajíčka v posteli, ale viděl jsem že to tak není. Z kalhotek ji kapala ještě šťávička, nevím jestli to bylo sperma nebo její.


Napila se vody a že se jde osprchovat. Šli jsme k vodě a po nějaké době se k nám přidal náš kamarád. Bylo na něm vidět jak je spokojený. Ptal se nás jaké máme plány na večer? Samo že jsme neměli nic, říkal , že jeho kamarád pořádá na pláži oslavu svých 18tých narozenin, jestli by jsme se chtěli přidat. Já řekl , že to blbé, že je neznáme a půjdeme někomu na oslavu. Ingrid se hned ohradila, že však jsme na dovolené a seznámíme se. Bylo jasno co bude večer. Před večer jsme šli na apartmán a Ingrid se začala hodně chystat, líčení, holení, úprava vlasů, pak asi půlhodinové chystání šatů. Já se šel projít. Zastavil mě u dveří náš zajíček a že jak se chystá, jsem pochopil, nechal jsem ho nahlédnout do pokoje a hned bylo na něm vidět jak se vzrušil.


Přišel k nám na večeři a pojedli jsme a že můžeme pomalinku vyrazit, vzal nás do místního baru, kde se kolem mojí seběhl hlouček místních nadrženců, od 16-65let . Povídali si s ní a mě to začalo hodně vzrušovat. Nosili jí jednoho panáka za druhým.
Pak přišla i s zajíčkem a že jdeme na tu párty, já už byl hodně přiopilí, pánové nosili panáky i mě.
Přešli jsme na tu pláž a na rovinu byli nejstarší, bylo tam cca 20lidí a většina kluků. Zajíček hned nás vzal k baru a za klukem co má oslavu a něco mu říkal chorvatsky. On se jen uculoval a pozval Ingrid k baru. Já si sedl opodál do lehátek a nějaká slečna mě přinesla panáka. Moje stála pořád u baru a pořád se smála, po chvilce jsem si všiml, že kolem ní stojí jen samý kluci, co kluci zajíčci. Bylo v šeru vidět jak ji sahají na zadek a nadzvedávají šaty rukama, které šmátraly.


Bylo už dost pozdě bylo nějak kolem 3hodiny večer a zůstali jsme na pláži jen my a asi cca 5-6 mladíků i ten náš zajíček, nosili mě stále panáky a mě se chtělo spát, tak jsme dělal jako že jsem usnul. Kluci se šli několikrát dívat jestli opravdu spím a při tom ostatní začali obírat Ingrid, ona se moc nebránila, byla dost přiopilá a dost jí to vzrušovalo.Za chvilku měla šaty dole a ona si pod ně nic nevzala, byla celá nahá, jak to viděli ti mladíci vytáhli všichni péra. Na rovinu nevím co to bylo za kraj, ale nikdo tam neměl malý péro.Všichni podobné i větší jak ten náš zajíček.


Jak viděla jak je vytáhli tak si klekla a nevěděla kterého chytit a kterého kouřit, vůbec jsme ji nepoznával. Kouřila jak smyslů zbavená. pak si ji kluci položili na nějakou deku a pěkně ji projížděli a střídali se ve všech dírkách. trvalo to snad nekonečně a kdyby se nezačalo rozednívat, tak jsou tam ještě snad dodnes :-).


S první rozbřeskem přišla za mnou , že už by chtěla jít spát. Já jí řekl, že se jí nedivím po takovém výkonu a ona se na mě podívala a byla na ní vidět jak se provinile cítí…….

Series Navigation<< Chorvatsko
5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JendaP
JendaP
3 let před

Pěkné bude další pokračování ?