U moře

Image by Freepik
This entry is part 1 of 2 in the series U moře

Byli jsme spolu teprve rok a náš vztah byl hodně o sexu. Asi po půl roce zjistila že mně dost vzrušuje vidět jí s jiným a začala si to dost užívat. Měli jsme za sebou několik trojek s klukem a stálého přítele který jí navštěvoval i sám a ona mi pak vyprávěla. Jmenuje se Lucia.


Byli jsme na dovolené v Chorvatsku a kousek od apartmánu byla malá pláž ale hned vedle byl kemp a tak tam bylo až moc lidí. Asi o dva km dál po pobřeží jsme našli místo kde se mezi skalami dalo dostat do moře a kousek nad pěšinkou bylo i místo kde se dalo roztáhnout deku a kam nebylo moc vidět. Máme rádi nahotu takže perfektní místo.


Byl tak čas na odpolední svačinku když jsme zaslechli hlasy a vzápětí se objevili dva kluci, šli na jisto ale když nás viděli tak se zarazili zklamaně se otočili a šli pryč. Asi jsme jim obsadili jejich místo. Myslel jsem že odešli. „Asi jsme jim zabrali místo“ povídá. „Myslel jsem že si tě budou prohlížet víc“ já na to. „Asi se styděli, vždyť to byli ještě kluci. Kolik jim mohlo být? Myslím že tak 16, 17..“ odhadla.
“ Jdu se namočit, jdeš taky ?“ povídá po chvíli. Mně se nechtělo. Přehodila přes nahé tělo velký lehký šátek, takové letní šaty, cípy uvázala kolem pasu a šla dolů. Slušelo jí to. Má malá prsa ale perfektní zadek a nohy, 28 let. Dlouhé blond vlasy jí čechral vítr od moře.


Když za chvíli přišla tak povídá že kluci neodešli a jsou pod pěšinkou na kamenech a popíjí pivo z plechovky. „Asi ho štípli doma a šli si ho v klidu vypít“ povídám “ a my jim to zkazili“. „Myslím že jsem jim to vynahradila když jsem se svlékla tak aby to viděli, dělali že se nedívají ale když jsem okolo nich šla nazpátek tak se moc pěkně usmívali“.“ Vždyť si říkala že jsou to ještě děti.“ No zas takový děti to nejsou, jsou to pěkný mladý kluci, jo a jsou to češi , řekli mi dobrý den“. „Teď si jdu zaplavat já“ Kluci mně tak pozdravili a při cestě nazpátek jsem se u nich zastavil a trochu si s nima popovídal. Říkali že jsou tu s rodiči a že je to nuda a že sem chodí na tajňačku vypít pivo a že nás nechtěli šmírovat. Řekl jsem jim že je to v pohodě a že mi to nevadí když se na Lucii podívají…usmáli se a já šel.


Když jsem si vedle ní lehl moje fantazie zapracovala a postavil se mi. „Ale ale na co myslíš ?“zeptala se když viděla moje vzrušení.“ Že by ti mohli třeba namazat záda, chtěla bys..?“ Přikývla.“ Tak až budu těsně u nich, zavolej na mně že je chceš natřít, jo ? Zase přikývla. Vzal jsem si tričko a kraťasy a vyrazil. Ona si lehla na břicho a přes zadek si hodila ručník. Když jsem byl skoro u kluků zavolala co chce a já dělal že děsně pospíchám „Lucy já fakt musím“ „Než se vrátíš tak to bude nejmíň hodina, zatím se mi spálí záda..“ “ Tak ti je namaže tady jeden z kluků, že jo kluci..já fakt musím běžet“ a rychle jsem se vzdaloval. Když jsem se ohlédl tak jsem viděl že k ní jdou oba. Vzal jsem to do svahu a doufal že najdu místo odkud uvidím. Našel jsem a byl od mojí nahé holky v přítomnosti dvou mladíků asi 30 metrů. Ale kvůli šumění moře a větru jsem nic neslyšel. Viděl jsem jí jak pořád leží na břiše a má jen ručník přes zadek a podává přes rameno tomu černovlasému opalovací olej. Klekl si vedle ní a trochu rozpačitě jí začal natírat záda. Ten světlovlasý se chvíli díval ale pak přiklekl z druhé strany a natíral taky. Po chvíli jim něco řekla, kluci přikývli a ona si stáhla ručník. Kluci se rychle rozhlédli, jestli se snad nevracím a začali jí natírat nohy a zadek. Na jejich kraťasech se udělali pěkné boule a na mých taky..

Pak jim zase něco řekla a kluci zase přikývli a ona se otočila na záda a oba jí začali natírat bříško ale nikam dál se neodvážili jen jí střídavě koukali na její vztyčené bradavky a do hladka oholenou kundičku. Když se pořád nikam neodvážili tak je vzala za ruce o posunula si je na prsa. Když si jejich hlazení dostatečně užila zase něco řekla a kluci se přesunuli na nohy a už nekoukali okolo sebe ale jen na její kundu. Aby si to víc užili tak mírně pokrčila nohy a dala je od sebe. Černovlasý něco řekl a ona přikývla a oba najednou zamířili na kundu a dost dlouho se tam jejich ruce činili ale prsty do ní nestrčili jen jí masírovali. Pak se prohnula, třásla a prudce vzdychala. Když její orgasmus odezněl natáhla obě ruce a chytila kluky za horní okraj kalhot a přitáhla si je blíž k sobě a naznačila že by kalhoty měli jít dolu. Oba si je rychle rozepnuli a stáhli ke kolenum. Dva pěkné penisy vyskočili nad jejím nahým tělem a ona si přitáhla pod hlavu tašku aby měla pěkný a pohodlný výhled na tu mladou nadrženost. Jemně jim promasírovala koule a vzala každého jednou rukou a začala je honit. Kluci se trochu pootočili k jejímu obličeji a asi po 10 vteřinách se černovlasý prohnul a jeho sperma jí letělo přes rameno okolo hlavy snad 3 metry daleko. Za další, ne moc dlouhou chvíli to začalo stříkat i tomu druhému, chtěla si to namířit na prsa ale skončilo to na její tváři a krku.


Najednou asi klukům došlo že bych se mohl vrátit a rychle si natáhli kalhoty, rozloučili se a zmizeli.
A já jsem se nemohl dočkat až přidám i svoje sperma.
„Díval ses ?“ povídá mi když jsem se vrátil, „Jo a líbilo se mi to, a dala bys jim když přijdou zítra? „Myslím že jo, mají pěkně voňavé sperma

Series NavigationU moře 2 >>
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tom
Tom
10 měsíců před

Určitě pokračuj.. Na úvod dost dobré…🙂