Discord a Reddit server KandaulistiCZ

Máme pro vás dobrou zprávu. Jdeme s dobou a proto existuje Discord server KandaulistiCZ a Reddit KandaulistiCZ

Reddit

Reddit je diskuzní platfoma, která si získala hodně na oblibě a najdete zde zaměřené servery, takzvané sureddity na různá témat. A tak i my jsme vytvořili reddit r/KandaulistiCZ.

Máte zde možnost diskutovat na toto téma a také se pochlubit fotkami, videi a případně i předávat příspěvky z přízněných témat na téma cuckoldit a kandaulismu. Připojte se do této nové kunity a pojďme mezi sebou diskutovat a předávat si své zkušenosti.

Pro Reddit existují aplikace jak na mobilní telefony, tak jej můžete zobrazovat i přes weboré rozhraní svého prohlížeče. Připojit se můžetena odkaze:
https://www.reddit.com/r/KandaulistiCZ/

Discord

Discord je komunikátor, který přináší víc, než Viber, nebo Whatsapp. Máte možnost se připojit na vícero Discord serverů, kde poté můžete komunikovat s ostatními v takzvaných kanálech a případně s nimi vést i autido, video komunikaci. A to nejenom hromadně v rámci zvoleného serveru, ale i pomocí sourkomých zpráv. Aplikace funguje primárně na telefonech a je možné jí stáhnout i do počítače s operačními systémy Widnows, Linux a McOs.

A my samozřejmě takový dischord server máme. Stačí se přihlásit přes odkaz.
https://discord.com/invite/KvvAfMT7jF

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments