U moře 2

Image by Freepik
This entry is part 2 of 2 in the series U moře

Ráno jsem chodil nakoupit do kempu. Chleba , sýry , víno a po cestě nazpátek jsem se vykoupal. To ráno jsem přišel k tomu obchůdku v kempu a viděl tam sedět ty dva kluky. Popíjeli Pepsi a když mně viděli tak zmlkli.


„Ahoj.“  Trochu rozpačitě odpověděli taky ahoj.
„Lucy vám děkuje za příjemné natření těla, když jsem tak rychle musel odběhnout. Její opalovací olej je dost dobrý ale to co jste přinesli sebou bylo prý ještě lepší.“ Nevěděli kam s očima a rozpačitě se usmívali.
„Že děkuje a když budete chtít tak se zastavte na to tajné pivko u nás, bydlíme do konce týdne v tom cihlově červeném domku nad tou mini pláží hned nad cestou.“ Ukázal jsem jim který to je.
„Dneska jedem na nějaký super výlet“, řekli celkem kysele, „tak možná zítra,“ zakončili a já šel.


Přes den nepřišli a večer jsme šli na večeři do hospůdky kousek pod námi. Když jsme si při čekání na večeři namáčeli pečivo do olivového oleje objevil se u stolu ten černovlasý.
„Nezlobte se my jsme chtěli přijít, ale měli jsme bouračku a Roberta a jeho rodiče jsme nějak museli dostat na cestu do čech. Můžu si, až se najíte, k vám přisednout?“
„Jasně.“

Přišel hned jak odnesli talíře. Potom jsme si povídali a zjistil jsem, že se dost zajímá o americký fotbal jako já, až jsme se museli krotit, aby se Luca nenudila. No získal si mě. Okolo šli jeho rodiče, jestli jde s nimi, řekl že ne, že přijde do půlnoci. Dali jsme si další karafu vína a on si dal s námi. A jmenoval se Martin. Když jsme zaplatili a že jdeme, tak navrhl, že nás doprovodí. Luca se zatetelila blahem a já si taky představil nějaké ero pokračování večera. Po cestě byla ta malá pláž a nikdo tam už pochopitelně nebyl.
„Vykoupeme se,“ navrhla.

Shodila šaty a tanga a šla do moře. Šli jsme za ní. Když jsme vylezli a zjistili že se nemáme do čeho utřít tak navrhla, že půjdeme nazí. Když jsme přecházeli cestu dost si užívala toho, že je nahá a čekala až přejedou úplně všechny auta co tudy dnes večer chtěli jet. My jsme si kraťasy oblékli a šli za ní. Užívala si to, že je nahá a že jí koukáme na zadek, pár schodů a byli jsme doma.

Za dveřmi zkopla žabky. To bylo to poslední co měla na sobě, zahodila šaty, co měla v ruce, a řekla mi že se jdou seznámit a vzala ho za ruku a šli do ložnice. Dveře nezavřeli tak jsem se mohl dívat na to, jak leží na posteli s nohama od sebe a on jí líže. Po chvíli se přesunuje nahoru a ona mu navléká kondom a pomáhá mu do sebe. Nejdřív trochu rozpačitě ale pak víc a víc přidává až jí klesne na rameno a zhluboka oddychuje a vyndá naplněný kondom z její kundy.


A odchází do koupelny. Rád zaujmu jeho místo a jsem zase tak vzrušený a hned hotový. Mezi dveřmi stojí on a říká že už musí, že slíbil že přijde do 12. Luca na to že ať přijde ráno.
„Tak jo ahoj a dobrou….“

Series Navigation<< U moře
4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments