Chorvatsko

chorvatsko
This entry is part 1 of 2 in the series Chorvatsko

Vloni v létě jsme se po dvaceti letech manželství rozhodli, že pojedeme s ženou samy dva na dovolenou. Děti už nám vyrostli a moc neměly zájem s námi někam jet. Vydali jsme se na cestu, neměli jsme domluvené ubytování, říkali jsme si, že dva lidi lehce najdou ubytování.


Ráno jsme přijeli do místa, po cestě jsme se rozhodli, že si najdeme nějaké menší městečko, jeli jsme po pobřeží a zalíbilo se nám malé městečko v krásném zálivu. Vjeli jsme do centra a jeli pomalinku a hledali ubytování. V tom nám do cesty skočil mladinký chorvat a lámanou češtinou a chorvatštinou se ptal jestli hledáme ubytování. Byl to vyloženě fešák, takový ten jak se jim říká „šampónek“. Viděl jsem jak se mojí rozzářily oči, byl to přesně typ jaký se jí líbí. Začali spolu mluvit anglicky, já jim nerozumněl, protože jsem se nechtěl učit, ale bylo vidět, že ji láme , aby se šla podívat na ubytování, já zůstal v autě.

Cca po 10minutách se vrátila a že se jí to ubytování líbí a že by tady chtěla zůstat. Pochopil jsem proč.


Mladík mě ukázal, abych dal auto do malého dvorku. Pomáhal nám nosit věci do apartmánu. Musím říct že ten apartmán byl hodně krásný. Byl nahoře s obrovskou terasou, ve vnitř krásná nová kuchyň krásná koupelna velká manželská postel, až bych řekl obrovské letiště. Zeptal jsem se mojí, kolik za to chce??? Ona se jen pousmála že nemám řešit cenu ubytování, že má našetřeno, tak to nemám řešit. Všiml jsme si jak se poohlédla po zajíčkovi.

Vybalili jsme si základní věci a převlekli jsme se do plavek a že půjdeme k vodě. Ve dveřích se objevil Zajíček, budu mu tak říkat. Že jestli jdeme k vodě, že nám ukáže krásnou pláž o které turisti moc nevědí. Moje (Ingrid) hned souhlasila, mě to bylo jedno, protože jsem po celovečerním řízení byl hodně unavený.Ingrid se lehce oblekla , na krásné plavky hodila jen lehký průhledný přehoz a pozoroval jsem Zajíčka jak ji zkoumá a pořád se jí dívá na pevné, mírně upravené čtyřky. Celou cestu mluvili anglicky a já začal na ní pozorovat, že se jí líbí čim dál tím víc.Pláž byla dost zastrčená a nebylo tam moc lidí, myslím max čtyři místní, kteří se po nějaké době rozprchli.

Přišli jsme na pláž a položili podložky na jemné kamínky a šli se opláchnout. Ingrid se začala vyslékat a nějak jsem si ani nevšiml že sundala i vrchní díl plavek. Jsem se na ni podíval a říká však co , jsme bez dětí. Zajíček se na ni podíval a bylo hned vidět, jak mu začíná růst něco v kalhotech. Já si toho všiml a moje úplně, protože to co se začalo zvedat v kalhotech bylo hodně veliké, jen přes plavky jsem odhadl, že já mám poloviční.

On se rozběhl do vody , asi ochladit :-)Já po chvilce vyšel z vody a šel si lehnout na deku. Jak jsem byl unavený jsem během chvilky usnul.
Po nějaké době jsem se vzbudil, protože mě začalo hřát do zad sluníčko. Otočil jsem se a nikoho jsem vedle sebe ani ve vodě neviděl. Rozhlížel jsem se a v koutku pláže byl velký kámen a za ním jsme zahledl klečící ženu a opřeného zajíčka o kámen jak mu žena kouří. Bylo to ode mě tak 20metrů a na tu dálku jsem viděl , že jeho penis je moc velký. Držela ho oběma rukama a docela hluboko zajížděla pusou.

Moc ráda kouří tak si to pěkně užívala. Ležel jsem na a pěkně mě to vzrušovalo. Ingrid moc dobře věděla , že mě takové nápady hodně vzrušovaly. Trvalo to min 15minut, mladík si to dost užíval a pak se začal cukat a bylo vidět , že to na něj přišlo. Moje nepřestala a zajíček sebou mrskal jako kapr ve vodě ;)Jak se dal trochu dohromady otočil se na mě a lekl se. Viděl, že je pozoruji ani nesebral ručník a utekl.


Ingrid přišla za mnou dost provinile. Začala blekotat, něco v tom smyslu , že se neudržela, jak viděla takového macka, pořád se omlouvala. Já jí řekl, mě se to moc líbilo, já vás pozoruji už 15minut minimálně. Bylo vidět na ní jak se jí ulevilo. šli jsme se okoupat ještě a pak jsme uschnuli a šli na apartmán. Sebral jsme zajíčkům ručník a šli jsme. Ingrid šla do sprchy a já šel zanést zajíčkovi ručník. Otevřel a byl dost vystrašený. Já se na něj usmál a s mé mluvy pochopil, že nejsem naštvaný a bylo vidět jak se mu ulevilo. Vzal jsem ho k nám a povídali jsme, když přišla nahá Ingrid ze sprchy. Lekla se co se děje a my se jen na sebe usmáli a říkám mu dobrá co 😉
povídali jsme a při tom se šla moje obléct, přehodila přes sebe šaty. Povídali jsme a popíjeli a on říkal, že máme chvilku vydržet a sebral se a odešel. Ingrid se mě ptala co to mělo znamenat a já jí odpověděl, neříkej , že se ti to nelíbí. Začervenala se.


Přišel cca za půl hodiny a přinesl gril a ryby že nám je udělá.
My vytáhli slivovici a popíjeli. Ingrid pořád pozorovala zajíčkův rozkrok. Jakmile jsme pojedli tak jsme popíjeli cca půl hodiny, já mu řekl líbí se ti?? A on koktavě odpověděl mooc. Jsem přišel k Ingrid a vysvlekl jsem jí šaty, on se zarazil a já mu řekl, že bych chtěl, aby ji vyšukal jak kurvičku, ona mu to vše překládala. Ani jsem nestihl doříct , tak pojď už byl v jejím rozkroku a lízal. Po chvilce ho vytáhl a moje ho začala kouřit, já si sedl naproti nich a díval se. Dlouho jsem neviděl takovou jízdu, Moje si to moc užívala, pustila ho všude do všech dírek a dokonce šla spát i k němu.
pokračování přístě…..

Series NavigationChorvatsko 02 >>
5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments