Dovolená 01

woman fuck
This entry is part 1 of 3 in the series Dovolená

Slunce už začalo klesat k západu  a začalo zbarvovat den do oranžového nádechu. Bylo teplo a proto většina lidí trávila den na pláži u moře. A nebo u hotelového bazénu, kde chladná voda příjemně zchladí rozpálenou pokožku. Teď se ale pomalu všichni zvedají a odcházejí do svých pokojů, aby se připravili na večeři a noční bloudění po středisku, při kterém chtějí zažít nějakou legraci, nebo nakoupit  nové suvenýry.

Tomáš byl v bazénu. Syn kolem něho plaval a měl radost, jak mu to s nafukovací návleky na rukou jde. Dávali si závody. Od jednoho konce bazénu, k druhému. A samozřejmě vyhrával. Tomáš se tedy moc nesnažil být rychlejší. Proč taky? Byl rád, že se syn snaží.
„Ty si zase poslední,” vykřikoval syn ve vodě a tím se snažil vyhecovat jej, aby se víc snažil.
„Jdu připravit věci na večeři a vysprchovat se. Přijďte tak za třicet minut,” houkla do toho od kraje bazénu Martina. Podíval na svou přítelkyni. Štíhlá postava v dvojdílných plavkách byla osvětlena zapadajícím sluncem. V tu chvíli vypadala jako anděl. Jen na ní kývl a zase se pustil polochůzí a poloplaváním na druhou stranu bazénu. Syn už ovšem měl dostatečný náskok k tomu, aby tam byl první.

Ještě pak zahlédl, jak Martina jde k hotelovému domu, ve kterém měli apartmán. Nesla si pár věcí. Vyšší postava se ladně vlnila, až nakonec sestoupila po schodech na přístupovou cestičku k dveřím  apartmánu. Byli spolu už nějakých osm let. Z toho tři roky mají syna. Nevzali se, nějak svatbu neřešili, ale letošní první rodinnou dovolenou u moře si užívali. Jako rodina.

Syn se začal pomalu nudit. Dalo se to poznat podle toho, jak začal dovádět a provádět neplechu. Nakonec se na tátu podíval  a začal škemrat:
„Deme už za maminkou!”
„Nemůžeme, máme ještě dost času. Maminka řekla, že máme přijít až za půl hodiny. To je tolik a tolik minut,” snažil se trpělivě vysvětlit a ukazovat na prstech ruky. Nicméně to nezabíralo. Viděl, že synek začíná pomalu natahovat.
“Tak víš co, zkusíme maminku překvapit.”
Oba vylezli z vody, usušili se a vyrazili volným krokem k apartmánu.

Došli spolu ke zídce a Tomáš synovi pomohl tím, že ho přes ní přenesl a postavil  na posekaný trávník. Pak spolu šli k první palmě, která byla asi 3 metry naproti jejich verandě.  Bylo od ní krásně vidět celý prostor verandy, a pokud nebyly zataženy závěsy, jako teď, i celý  apartmán. Když už se k palmě dostali, najednou zaslechl vzdychání povědomého hlasu. Tomášovi se málem zastavilo srdce a pak se neskutečně rozbušilo. Ten hlas poznával. To slastné vzdychání patřilo jeho milované a vycházelo z jejich apartmánu.

“Mám nápad,” pravil synovi. „Počkej tady za tou palmou a já se půjdu opatrně podívat, jestli už je maminka venku ze sprchy, abychom na ní mohli pořádně bafnout.”
Syn hned byl šťastný, že provedou nějakou neplechu. S radostí se postavil za strom a sledoval, jak tatínek pomalu jde k zídce verandy a  pak přes ni přelézá. Tomáš se tak ocitl na verandě a vzdychání bylo náhle zřetelnější. Stejně jako vrzání postele, pleskání nahých těl o sobe a hekání jakéhosi muže.

To, co teď pociťoval, bylo k nepopsání.  Jakási směs několika pocitů, které se podivně promíchávaly do neuvěřitelného koktejlu. Strach, bolest, vzrušení.
Pomalu došel k pootevřeným dveřím, které byly zahaleny těžkým závěsem a lehce jej ruku poodhrnul. Nejprve uviděl stolek, na kterém byla položena televize a směs dalších, volně položených věcí. V odrazu vypnuté televize ale uviděl, co se dělo na protější straně – postel a na ní dvě nahá těla, která na sebe nadrženě naráží. Musel trochu víc nakouknout do místnosti, aby viděl přesně, že na posteli klečí nahá postava postaršího snědého muže. Asi Arab, jehož vyvalený pivní pupek se každým přírazem třel o světlý zadeček jeho Martiny. Ta tam klečela před ním, s  nohama  lehce od sebe, prohnutá v bedrech, pevně se opírající o ruce, se zakloněnou hlavou a slastně sténající. Byl to šokující pohled. Zalapal po dechu a srdce se mu znovu výrazně rozbušilo.

Martina si to užívala. Cítila, jak jí tělem projíždí jedna vlna rozkoše za druhou pokaždé, když ji dlouhý a tlustý čurák zajížděl od vchodu kundičky až na samé  dno. Bylo to tak neskonale příjemné.
„Jo, mrdej mě! Jsem tvá bílá kurva,” sténala anglicky, i když si nemohla být jistá, jestli zrovna tomuhle bude její snědý milenec rozumět.
Ale on to tušil, co sténá. Věděl, že se jí to líbí.  Pevně ji držel za zadeček a ona každým přírazem cítila, jak je jeho čurák tvrdší a jak mu v něm pěkně cuká vzrušením. Dělalo mu dobře, jak těsně se tře o stěny vlhké kundičky. Aby si tu slast znásobil, trochu se nahnul a jednou rukou dosáhl na menší, pevné prso. V dlani ho lehce zmáčkl, aby cítil to příjemné teplo,  pružnost a naběhlou bradavku.
„Achh anoooo…” sténala Martina a málem se z toho přívalu rozkoše udělala. Bylo by to už podruhé. „Dělej, udělej se, za chvíli přijdou!” začala naléhat anglicky a povzbuzovala svého milence, aby se rychle vystříkl do kondomu, který zakrýval naběhlý ocas, nebo aby jí postříkal tělo. Do sprchy stejně musela.

Přidal na razancích svých pohybů, čehož si všiml i Tomáš.  Neuměl sice tak dobře anglicky, jako jeho partnerka, ale domyslel si, co asi sténá .  Navíc se mu ulevilo. Zahlédl totiž, že na poměrně dlouhém a silném ptáku se leskne kondom.  Aspoň něco, když už má ty parohy. Ale zároveň se vztekem a bolestí, které při tom pohledu, pociťoval, se objevilo i neskutečné vzrušení. Pak si najednou uvědomil realitu.  Jeho syn je schovaný za palmou a čeká až dá znamení. Rukou pustil poodhrnutý závěs, potichu vycouval a vrátil se na trávník k  synovi.
„Maminka ještě není. Uviděla mě a poprosila, abychom se ještě vrátili k bazénu a přišli až za chvíli.”
Syn sice začal popotahovat, ale nakonec se nechal v klidu odnést a pak na to zapomněl v bazénu, kde se tátou zase začal dovádět.

„Dělej, dělej, udělej se! Udělej…” hekala Martina a pokoušela se   zadkem přirážet proti pohybům svého milence.
„Já chtít, já ale delší čas,” zaznělo za ní a pocítila, jak v přírazech zpomalil. Místo toho jí objal rukama tak, že se skoro až narovnala a klečela tam na posteli. Cítila mohutné, ale staré ruce na prsou, které hladil a mačkal.
„Chtít ty já rychle? Já vím, jak být rychle.”
„Jo, jo, musíš se udělat rychle. Musíš, oni za chvíli přijdou.”
„Dobře, já rychle, ale to já nemít kondom.”
S těmito slovy  z ní celý vyjel, pustil ji a lehce se odtáhl.

Martině chvíli trvalo, než pochopila, co řekl. Ale ten výmluvný pohyb, kterým sundal z čuráka kondom, ji hned napověděl.
„Ne, to nejde!” začala protestovat, ale přitom se nechala položit na záda a roztáhla nohy tak, aby mezi ně mohl ulehnout. Hned cítila naběhlý žalud na kundičce, který pak do ní jedním přírazem zase pěkně zajel.
„Ano to lepší…” zachroptěl a začal nadrženě přirážet. Jednou rukou držel Martinu za boky a vychutnával si, jak mu jde naproti a při tom  nadrženě  sténá.
Musela mu dát za pravdu, takhle to bylo skutečně lepší. Lépe cítila hrubost tvrdého ptáka, který krásně plenil nadrženou pičku a protahoval ji tak dokonale, jak to její přítel nebyl schopen..
„Ne, ne, nic neberu,” sténala slastí a protestující zároveň, neboť si uvědomovala i tohle nebezpečí.
„Ty amazing kunda. Ty mrdka moje v tobě,” slyšela nadržené supění tlustého milence. Cítila, jak ji drtí svoji váhou,  jak ji zaléhá a vráží do ni ten báječný kolík. Rozkoš jí zatemňovala mozek, když cítila, jak ji tvrdý vetřelec krásně rozevírá kundičku, silně se  tře o stěny a  žalud dráždí  bod G při každém průniku. Vždy totiž vyjel až po špičku na okraj kundičky a jak do ní zajížděl, opřel se o vrchní stěnu, kde měla drobné svráštění, které bylo oním bodem. Jak se do něj opřel, už se celý pták o to místo třel, jak zajížděl hlouběji a hlouběji.

“Bože ano, ano, ach, vycákej mě. Klidně mi udělej fakan, ale pořádně mě mrdej!” vyjekla nadrženě.
Začali se vášnivě líbat a to byla pro Martinu konečná. Najednou se jí zatočila hlava, a propadla se do neuvěřitelného orgasmu, při kterém se celá třásla, a nic nevnímala, krom jednoho. Rozkoš byla nadevše. Necítila pak ani to, jak ji v kundě cuká mohutný čurák a plní ji hustou lepkavou mrdkou, zatím co její milenec malými záškuby zadku pomáhá výstřikům dostat se  hluboko do ni.

Když se konečně vzpamatovala,  mohla už jen sledovat, jak se její milenec obléká a se slovy:
“Dobrá kurva. My tě zase brzo mít,” odchází z pokoje.
Musela se rychle osprchovat a tu hustou mrdku ze sebe dostat. Když si uvědomila tu nadílku, co má v sobě, přitiskla na kundičku rychle ruku, aby nic nekáplo na postel, nebo někam jinam a rychle utíkala do koupelny. Stihla to  tak tak. Když vylezla už osprchovaná, slyšela svého syna, který na ní zpoza závěsu vybafnul.

Tomáš se na ní ale díval divně. Nějak jinak a Martina pocítila menší píchnutí u srdce.  Dohnalo jí svědomí. Ale ona za to nemohla. Bylo  možné, že by Tomáš mohl něco tušit? To,   jak se na ní díval. I u večeře, kde nenápadně sledoval ty tři. Syna, otce a děda, který jí dnes vystříkal.
A Tomáš skutečně věděl. Přemýšlel, jestli šukala jen s jedním, nebo zda zvládla postupně všechny tři. Přemýšlel, jak se to mohlo jen stát. Jedna část v jeho těle, byla hrozně sklíčená a skučela bolestí a vztekem. Ale pak tu bylo i něco  temného, v čem se nevyznal. Něco, co mu hnalo  krev do ptáka. Vzrušení  při pomyšlení, jak Martinu ten  tlustej arab bere zezadu a ona u toho sténá vzrušením.

Po večeři odešli na pokoj, aby se pokusili uspat syna. Pak si Tomáš  sedl na verandu a pustil si hudbu do sluchátek. Potřeboval si utřídit myšlenky. Když Martina konečně kloučka uspala, přišla na verandu  a sedla si na židli ke stolečku. Teď seděli, každý z jedné  strany a mlčky se dívali  do rákosí, které rostlo za chodníkem, jenž vedl kolem jejich apartmánu. Tomáš nakonec sundal sluchátka a podíval se na svoji  milovanou. Viděl, že není ve své kůži a tušil určité rozpaky a snad i strach. Rychleji dýchala a ani se neodvažovala na něj se podívat.
„Viděl jsem vás,” řekl nakonec a od rákosí jeho slova skoro zastřela  hudba, přicházející z druhého, pětihvězdičkového hotelu, kde začal animační program. Martině se v očích objevily slzy. Nevěděla, co říci.
„Jak?” zeptal se Tomáš.
Konečně na něj pohlédla. Nespatřila vztek, zlobu nebo bolest, ale spíš zvědavost a vzrušení. To jí trochu uklidnilo, ale zároveň i překvapilo.
„Vlastně za to můžeš ty,” pronesla nakonec a začala vyprávět.

Series NavigationDovolená 02 >>

Author

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments