Dovolená 02

This entry is part 2 of 3 in the series Dovolená

Letadlo přistálo na letištní plochu a potom pomalu projelo k místu, kde zastavilo. Všichni museli počkat, až přijedou schody, které se přistaví ke vchodu do letadla. Natěšení turisti vstávali ze sedadel a z boxů nad hlavami brali svá příruční zavazadla. Úzká ulička byla brzy zaplněna. A jakmile se dveře otevřely, dav turistů se dal do pohybu.

Tomáš a Martina vyrazili na svou první dovolenou po dlouhé době. Synovi byly už tři roky, a tak už měl věk na to, aby zvládl dvouhodinový let a cestu z letiště do hotelu. Vlastně se těšil. I když let ho moc neuchvátil. Možná proto, že ještě nemohl moc dobře koukat z okýnka. Martina ta se těšila hodně. Měla ráda sluníčko, teplo a moře. Sice se nikdy moc dobře neopálila, spíše její světlá kůže zrudla a po pár dnech zase byla bílá, jak by se řeklo padlý sníh, ale jí to nevadilo. Jen se musela dobře namazat, aby se nespálila.

To její přítel byl jiný. Tomáš byl tmavší typ. Nebyl úplně černý, v zimě měl světlou pokožku, ale ta na slunci reagovala tak, že rychle ztmavla. Rychle tak dokázal zapadnout mezi místní obyvatele jižanských států. Pletli si ho s Italem, Řekem no a doma s cikánem. Momentálně tedy byl ještě světlý. Nesl se před ní, držel syna v náruči a pomalu se blížil ke dveřím, aby se pak řecky rozloučil s letuškami. Naučil se pár frází a teď se předváděl. Syn byl nadšený. Na Ruzyni vlezli do letadla přes tubus, ale tohle bylo jiné. Mohl si pořádně z blízka prohlédnout letadlo a jak scházeli po schodech, kroutil hlavou, aby mu nic neuniklo.

A když byli dole, nechal se položit na zem a obdivně sledoval letadlo, dokud jim pracovník letiště nepřinesl kočárek. Mohli tak nastoupit do autobusu, který je dovezl k letištní budově. Následoval průchod halou do místa, kde museli počkat na kufry. A když už je měli, rovnou zamířili ven z letištní haly, aby si u nedalekých stánků uplatnili rezervaci odvozu do svého letoviska a hotelu. Velmi dobře udělaná to služba na řeckém ostrově. Pokud nejedete s cestovní kanceláří. A tak za dalších pět minut už seděli v minibusu. Krajina utíkala rychle a Tomáš si všímal nedostavěných domů anebo opuštěných krámků, pokud zrovna projížděli nějakým městem, kde museli stavět. Jejich minibus totiž rozvážel víc lidí do různých hotelů.

Za další hodinu už stáli před svým hotelem. Nebyl to žádný čtyřhvězdičkový luxusní hotel, ale měl vše, co bylo potřeba. Dokonce tu byly dva bazény. Jeden dětský se skluzavkami a tobogánem. Dva bary. Jeden u dětského bazénu a další níže u druhého bazénu. Odtud pak se dalo rovnou přejít na pláž. Ubytování bylo ve dvou budovách. Jedna byla blíž k hlavní silnici, kolem níž procházela i příjezdová cesta. Druhá byla u dětského bazénu. Dostali pokoj právě v druhé budově a k tomu v přízemí. Z verandy viděli na udržovaný zelený trávník a palmy, které vrhaly příjemný stín. Nemuseli tak jít po schodech dolů od cesty, ale mohli vylézt přes zídku na trávník a dojít takto krásně k bazénu. Nebo nenápadně opustit pokoj, když by syn usnul a oni chtěli zajít třeba k baru, nebo se projít do nedalekého centra.

Syn si nové prostředí užíval. Byl dokonce nadšený i z moře. Ale měl k němu velký respekt. Odmítal vbíhat do vody, protože nechtěl, aby ho odnesla vlna. Místo toho ale plánoval postavit opravdu velikánský hrad na pláži. Druhý den už do moře na chvíli i vešel. Víc si ale užíval plavání v bazénu. Během chvíle se naučil plavat za pomocí kruhu a nafukovacích rukávků. Jeho nadšení z celé dovolené tak bylo každým dnem větší. Když se pak šli projít před večeří do centra, pobíhal od krámku ke krámku, kde se prodávaly suvenýry a dožadoval se koupě, tu vodní pistole, tu nafukovacího skútru a dalších věcí. Pak vždy po večeři znaven padl do postele a usnul.

Pátý den byli spolu na pláži. Celá rodinka. Seděli tam na rozložené dece a Tomáš se synem připravovali plán, jaký hrad se pokusí postavit. Když uslyšel Tomáš pofrknutí, které vydala Martina, podíval se, co ji tak zaujalo. Nějaká postarší silnější dáma si u nich rozvalila své tělo na lehátku a přitom sundala horní díl plavek.
„No, nelíbí se ti to, co?“ zeptal se provokativně.
„Měla by být soudná,“ odpověděla Martina. Ona byla taková slušná a hodně stydlivá.
„Aspoň má odvahu.“
„Já ji taky mám. Kdybych chtěla, tak je taky vystavím.“
„Tak proč to neuděláš? Sundej vršek a jdi si zaplavat. Vsadím se, že to nedokážeš. Znám tě.“

To Martinu trochu naštvalo. Protože opravdu věřila tomu, že kdyby chtěla, tak si ten vršek sundá. Nemůže přece za to, že se jí zrovna nechce.
„Bys to nezvládl ty. Až by mě oslovili nějací pánové, já s nimi ve vodě kecala, zatímco by nadrženě pod vodou ohmatávali má prsa,” pravila tentokrát ona provokativně, ale dostalo se jí jen úsměvu a zavrtění hlavy.
„Myslím, že ne. Moc velká fantazie. A navíc, ty to prostě nedokážeš.“
Na ta slova se ale Martina zvedla, drze se pousmála a sundala si vrchní díl plavek.
„Jdu do vody,“ řekla, zatímco odhazovala plavky na deku a potěšeně sledovala překvapený výraz svého přítele, který se za ní pak ještě delší dobu díval, jak se rozběhla k vodě.

Vběhla rychle do vody. Doslova viděla, jak po ní nadržení chlapi, kterých na pláži nebylo málo, koukají. Proto se pokusila dostat se rychle do hloubky, aby moha zakrýt nahá prsa. Ihned tak ucítila příjemný chlad a bradavky jí ztvrdly. Přestože se styděla, cítila i lehké vzrušení. Bylo to takhle příjemné. Voda, ale i vítr lechtala bradavky, které nebyly zvyklé takhle obnaženě se vystavovat venku. A Martina ve skrytu duše musela připustit, že ji tyhle nové pocity vlastně vzrušovaly.

Netrvalo dlouho a uvolnila se. Nikdo vyloženě neslintal a vlastně nebyla jedinou dívkou, která ukazovala prsa všem okolo. A když viděla, že i Tomáš je na pláži v klidu a staví se synem hrad, úplně se uvolnila a v klidu plavala a skákala ve vlnách. Pak jí už ani nepřišlo, že má na sobě jen spodní díl plavek. Minimálně do doby, než se objevil ten kluk.
Objevil se najednou u ní, když se přihnala jedna vlna a ona vyskočila. Vlna byla vyšší, a proto ji pěkně postříkala slanou vodou. A když otevřela oči, on byl vedle ní. Menší tmavší postava plná svalů a zářivý úsměv.
„Ahoj,“ pozdravil anglicky. Martina už tušila co bude následovat.
„Jsi tu sama?“ přesně tuhle otázku tu pokládal každý nadrženec, co se chtěl s nějakou ženou seznámit.
„Ne, manžel je na pláži a kouká se,“ odpověděla a prohodila hlavou směrem, kde zrovna Tomáš klečel na všech čtyřech a pokoušel se něco udělat z písku.
„Jo tak to jo,“ pronesl kluk, ale neodplaval pryč.
„Já jsem tu s tátou a dědou,“ pronesl po chvíli, zatímco se mlsně díval na Martininu hruď.
Musela jít do kleku, aby se víc ponořila pod vodu, neboť jak stála, prsa byla těsně nad hladinou.
„Tamhle jdou,“ ukázal směrem ke dvěma mužům, kteří se k nim blížili a za chvíli byla obstoupena třemi muži. Tedy spíše dvěma, neboť ten mladý kluk, tomu tak mohlo být osmnáct, nebo devatenáct. Ti další dva, to už byli opravdoví muži. Oproti tomu mladému měli už i kila navíc. Přesněji byli tlustí. Oba se pyšnili upraveným plnovousem, ale jeden z nich ho měl tmavě černého a druhý šedivého. Jejich těla pokrývaly také chlupy, hlavně hruď, ruce a zřejmě i záda. Stejně jako u fousů a vlastně i vlasů platilo, že mladší z mužů je měl tmavé, kdežto starší už šedivé.
„Ahoj,“ pozdravili současně a zářivě se na Martinu usmáli.
„Ahoj,“ vysoukala bázlivě ze sebe a začala se stydět. Zvláště, když si uvědomila, že se zase napřímila, a tak oba muži pokukují po prsou. Opět se pomalu ponořila víc do vody.
„Nemuset stydět. Pěkné, pěkné,“ pronesl starší muž a pak podal Martině ruku
„Já Deniz, to můj syn Onan a to vnuk Kemal.“
„Martina,“ pronesla potichu a podala všem ruku. Každý ji vzal a políbil ji, jako nějaký gentleman.
„Děda a táta moc anglicky neumí. Já, ale ano,“ oznámil Kemal, když políbil Martininu ruku. Pak něco svým příbuzným řekl v jejich řeči, které nerozuměla.
„My jsme z Turecka a tady jsme na dovolené.“

Tomáš postřehl, že se u Martiny objevili nějací muži. Mžoural jejich směrem, ale když viděl, že se normálně baví a Martina dál skáče ve vlnách, rozhodl se nijak nic neřešit. Ano, byl naštvaný, že někdo tam teď okukuje ty krásná, sice menší, ale pevná prsa, ale na druhou stranu k tomu Martinu vyprovokoval. A to jen proto, že ho ta představa, jak se koupe nahoře bez, vzrušovala. A vlastně i teď byl lehce vzrušený.
„Třeba ji tam budou pod vodou osahávat,“ pomyslel si, ale věděl, že jeho milovaná je stydlivá a slušná a že by ihned zareagovala, kdyby se o něco pokusili. Ještě jednou se podíval, jak Martina vyskočila před jednou větší vlnou. Jen se pousmál. Udělala to pozdě, a tak ji vlna smetla.

Martina pocítila, že je pod vodou. V další chvíli už ji někdo pevně držel a z vody vytáhl. Byl to Onan. Jeho velké ruce ji objaly na hrudi, a tak teď cítila, jak jsou její prsa v teplých dlaních. Cítila ale i něco jiného. Když se postavila pevně na nohy, tak se jí přitiskl na zadeček a tvrdá boule, která ji tam tlačila, dávala tušit, že je hodně vzrušený. Kenan a Deniz se postavili před ně, prakticky přes ně neviděla na pláž.
„Děkuji,“ poděkovala svému zachránci. Pocítila, jak dlaně trochu víc zmáčkly prsa, pak stisk povolil a místo toho je pohladil. Byla překvapená, že krom strachu a rozpaků, pocítila i vzrušení.
„Pěkná, moc pěkná,“ zašeptal jí do ucha a ruce z nich sundal a dal je na její pas. Místo toho si ale na každé prso sáhl Kenan i Deniz. A nejen sáhli. Každý z nich prso hladil a lehce mačkal v dlani. A Martině se to začínalo víc a víc líbit. Vůbec netušila proč. Možná to bylo tím, jak cítila tu tvrdou bouli na zadečku.
„Ano pěkná,“ pronesli Kenan a Deniz skoro současně.
„To ale nejde, to nemůžete. Prosím, co když nás někdo uvidí,“ začala Martina protestovat. Ale pak si všimla, že postupně nějak postoupili do větší hloubky, takže byla pod vodou po ramena. Pevně stála na písku a zhluboka oddychovala.

Pak si ale všimla něčeho, co ji hodně překvapilo, vlastně spíše šokovalo, ale současně i vzrušilo. Ti muži, Kenan a Deniz, si vyndali ptáky z plavek a honili si je druhou volnou rukou. Přitom k ní došli tak blízko, že je občas pocítila na svých nohou.
„Neboj, nikdo nic neuvidí. A je to příjemné pro všechny,“ pokusil se ji chlácholit Kenan.
Zároveň pocítila, že si za ní Onan vyndal své péro z plavek a doslova jí ho strčil mezi stehna. Lehce přirazil a péro zajelo mezi nohy. Pocítila tu tvrdou kládu na své kundičce, jak po ní hezky přejela.
„Ne, ne, to nejde,“ ale oni, jako by neslyšeli, nebo nerozuměli. Pokračovali dál v osahávání jejího těla. A Deniz lehce pohyboval pánví tak, že tvrdý ohon se jí třel o kundičku. I když to bylo přes spodní díl plavek i tak cítila to vzrušení, které ji pomalu ovládalo.

„Neboj. Ty líbit. Ty moc pěkná,“ šeptal jí Onan do ucha a lehce ji líbal na krk. Vzrušení bylo větší a větší, a tak ho už nechala, aby prsty zatlačil na kundičku.
Pomalu dal lem plavek na stranu. Trocha chladné vody způsobila příjemný mrazivý pocit. A pak tu byl ten prst. Tlustý prst, který lehce vnikal do ústí kundičky, aby mazlavou milostnou šťávičku využil k lepšímu dráždění poštěváčku.
„Ach, ach… ne… ach,“ oddychovala a přitom pocítila prst, jak jí zajíždí do kundičky a začíná se třít o její stěny. To vzrušení už bylo neskutečné. Dva cizí muži jí hladili a mačkali prsa a dráždili naběhlé bradavky.

Všichni tři se snažili, aby byla co nejvíc vzrušená a povolná. Dělalo jim to radost. Potěšení. Viděla to na těch dvou, co stáli před ní, jednou rukou ji ohmatávali a druhou si nadrženě pod vodou honili ocasy. A pak cítila ten třetí ocas mezi nohama. Jak se už pěkně tře o odhalenou kundičku. Celá ta ohromná délka. Žalud občas víc zatlačil na ústí kundičky, do které zajížděly už dva prsty. Jezdily v kundičce dovnitř a ven a ona cítila, jak se polštářky prstů otírají o hrubé zvráštění, které bylo jejím bodem G. A jak zjistil, kde je, tak na něj víc tlačil, aby Martinka víc vzdychala a třásla se pod návalem rozkoše.

Tomáš neviděl, co se přesně ve vodě dělo. Výhled mu zakrývali dva muži. Pouze tak tedy došel na kraj, kde vlny omývají nohy a zavolal na Martinu. Najednou se muži rozestoupili a on ji uviděl. Usmívající se a mávající na něj. Ukázal jí posunkem, že je už čas jít na oběd a sledoval, jak se Martina s muži rozloučila a vyšla smyslně z vody. Vypadala tak uvolněně, ale stydlivě. Tváře měla rudé studem.

„Děje se něco?“ zeptal se Tomáš.
„Ne, proč?“ odpověděla a společně vykročili k hotelu, aby si dali oběd a pak si odpoledne odpočinuli. Ještě se ale znovu podívala směrem k moři, kde spatřila ty tři. Znovu se zatřásla.

Ta vzpomínka v ní bude ještě hodně dlouho. Prsty jí rejdily v kundičce. Už se blížila ke svému orgasmu, když náhle vyjely a místo nich se do kundičky opřel naběhlý žalud, který do ní začal pronikat. Ta velikost způsobila, že se jí roztáhla, aby do sebe pojmula obří ohon. Byl to Onan, který stál za ní, co se toho odvážil. Držel ji pevně za bok a pomalu se tlačil klínem k jejímu zadečku, aby do kundičky dlouhý a tlustý pták zajel co nejdál. Zmohla se už jen na to, že dala ruce na ramena těch dvou a prohnula se v kříži tak, že zadeček vyšpulila směrem k tomu drzounovi. Bylo to něco neskutečného a jak pták rychle vyjel a zase zajel do ní, tak se udělala. Rozklepala se a kousala se do rtu, aby moc nekřičela rozkoší, jak byl orgasmus velký. Onan z ní vyjel. Chtěl počkat, dokud se nevzpamatuje. Ale nic víc už nestihli. Náhle se ozvalo její jméno a ona musela zareagovat. Tomáš stál na břehu a mával na ní a ukazoval, že je čas oběda.
„Už musím. Už musím,“ hlesla jen na ty tři a rychle se vydala směrem k příteli. Snažila se přitom tvářit co nejpřirozeněji. Ale dozvuky orgasmu jí to moc neulehčovaly. Naštěstí byli rychle v areálu hotelu a ona zahnala špatné myšlenky tím, že ty tři už nikdy určitě neuvidí.

Bylo kolem půl čtvrté odpolední, když vylezla z apartmánu a vydala se směrem k bazénu. V něm už si hrály Tomáš a jejich syn. Ladným krokem, oblečena do svých nových kostkovaných bikin, přišla ke kraji bazénu, aby zamávala synovi. Zrovna na ní halekal, že zase vyhrál. Usmála se na něj a pak se rozhlédla, kde mají věci. V tu chvíli zůstala stát a srdce se jí hrozně rozbušilo. Kemal, Onan a Deniz se na ni usmívali od svých lehátek, na kterých leželi. A jí došlo, že oni bydlí ve stejném hotelu.

Series Navigation<< Dovolená 01Dovolená 03 >>

Author

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments